Viziunea noastră

  • Să punem la dispoziția clienților noștri toată experiența acumulată de furnizorii noștri, pe parcursul a mai bine de un secol, definită în produse și servicii de cea mai bună calitate.
  • Să răspundem tuturor provocărilor, prin aplicarea celor mai performante, inovative și durabile tehnologii
  • Să milităm pentru o industrie modernă, sănătoasă și sustenabilă

Misiunea noastra

1997 – Ne-am înființat cu scopul de a oferi soluții personalizate și de maximă utilitate ramurilor economiei naționale.

2023 – Astăzi oferim:

  • O gamă diversificată de rulmenți, curele, lanțuri, reductoare, motoreductoare, cuplaje, tehnică liniară, etanșări, pneumatică, produse pentru mentenanță ș.a. de la cei mai renumiți furnizori.
  • Servicii profesionale de mentenanță, asistență și consultanță tehnică, cursuri și instruiri, proiectare, execuție și montaj ș.a.

Toate acestea ne consolidează poziția de lider pe piața natională, ne formează și ne dezvoltă imaginea pe piața europeană – ca furnizor complet de produse pentru transmisia puterii.

Ca interfață dintre producător și beneficiarul final, menținem permanent un dialog cu producătorii, suntem primii informați cu privire la dezvoltările importante, la apariția de noi produse sau la posibilele schimbări și furnizăm informați în timp real clienților care vor beneficia de timp de dezvoltare și costuri reduse.

Jucăm un rol activ ca exponent al preocupărilor, intereselor și obiectivelor ambelor parți, influenţând atât producţia din ciclul următor, cât şi consumul din ciclul prezent.

Mobilitatea suntem noi!