unsori si adezivi

1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență

Unsori

Arcanol LOAD
NTN
AIMOL
COPASLIP
WEICON
ARCANOL MULTITOP

aDE

Adezivi

Repair Stick
Adezivi epoxi
Adeziv cianoacrilat
Flex+bond lichid
Flex 310 PU
Etansant tevi si flanse

Daca doriti sa cumparati unsori sau adezivi intrati pe acest link.

Cere o oferta

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

  Intrebari frecvente

  Lubrifianții solizi sub formă de praf pot aduce multiple avantaje în reducerea frecării și uzurii în aplicațiile industriale:

  Reducerea frecării: Prin aplicarea unui strat subțire de lubrifiant solid între suprafețele în mișcare, se formează o peliculă protectoră care reduce contactul direct dintre acestea, minimizând astfel frecarea și generarea de căldură.
  Protecție împotriva uzurii: Lubrifianții solizi pot preveni uzura prematură a componentelor prin formarea unui strat de protecție între suprafețe, protejând astfel împotriva deteriorării prin contact repetat.
  Reducerea consumului de energie: Datorită scăderii frecării, lubrifianții solizi pot contribui la economisirea energiei necesare pentru funcționarea mecanismelor.
  Tehnici de testare pentru evaluarea durabilității lipirii pot include:

  Testele de încărcare statică: Aplicarea unei sarcini constante pentru a evalua rezistența lipirii la forțe constante.
  Testele de încărcare dinamică: Aplicarea unor sarcini variabile sau ciclice pentru a evalua comportamentul lipirii în condiții reale de utilizare.
  Temperatura de picurare se referă la temperatura la care o unsoră începe să curgă sub formă de picături. Această temperatură este importantă în alegerea unsorii potrivite pentru anumite aplicații, deoarece determină cât de bine unsoră poate lubrifia la temperaturi specifice..
  Compatibilitatea asigură că unsora nu va deteriora sau interacționa negativ cu materialele componente. Acest aspect este crucial pentru prevenirea uzurii premature și a problemelor de performanță.