Spray-uri-tehnice

Acoperiri de suprafata si anti-corozive

Anti-rugina

 

 

Gama WEICON cuprinde numeroase spray-uri tehnice cu rol de protecţie anti-corozivă şi de acoperire care se pretează la utilizare în cele mai variate aplicaţii.

Spray-urile metalice sunt acoperiri de suprafaţă rezistente la coroziune şi intemperii, utilizabile atunci când este necesar un strat protector durabil şi eficient. De exemplu, spray-urile pot fi utilizate pentru repararea componentelor şi a suprafeţelor metalice deteriorate.

Un strat de acoperire cu spray-urile metalice protejează suprafeţele împotriva pătrunderii umezelii şi oferă o protecţie optimă împotriva tuturor tipurilor de coroziune cum ar fi coroziunea în crevasă, coroziunea galvanică, coroziunea fisurantă sub sarcină, rugină, etc. 

În plus spray-urile pot fi folosite pentru a îmbunătăţi aspectul vizual al unor suprafeţe sau pentru convertirea în produse de calitate superioară a unor componente uzate.  Utilizarea lor nu este limitată la suprafeţele metalice deoarece spray-urile sunt potrivite şi pentru suprafeţe din lemn, sticlă, ceramică, materiale plastice şi multe altele.

Protectie si ingrijire

Dacă materialele precum metalul, plasticul,  ceramica, cauciucul, etc. nu sunt curăţate şi întreţinute în mod regulat, principalele consecinţe vor fi uzura şi o durată de utilizare redusă. Impurităţile şi lipsa unui strat de protecţie vor determina deteriorarea suprafeţelor din cauza coroziunii, porozităţilor, uzurii.  

De la spray-ul de curăţare inox la spray-uk cockpit sau la produsele certificate NSF- WEICON oferă o protecţie şi îngrijire eficientă, răspunzând celor mai diverse solicitări.

Lubrifianti si uleiuri multifunctionale

Maşinile şi utilajele industriale lucrează în permanenţă zi şi noapte.  Pentru a oferi protecţie echipamentelor, de obicei scumpe împotriva uzurii, mulţi utilizatori se bazează pe lubrifianţi şi uleiuri multifuncţionale WEICON.

Graţie proprietăţilor lor de lubrifiere extrem de eficiente şi înaltei acţiuni capilare acestea asigură un grad de fricţiune scăzut precum şi zgomote mai reduse în combinaţie cu protecţia eficientă şi îngrijirea pe termen lung. Gama de produse cuprinde spray-urile clasice multifuncţionale, dar şi lubrifianţi uscaţi precum şi uleiuri biodegradabile.

Vaseline la spray

Spray-urile WEICON de tip vaselină creeaza un film de lubrifiere de lungă durată care reduce fricţiunea şi uzura şi păstrează componentele în mişcare.

Vaselinele la spray nu picură şi sunt non-tixotropice. De aceea sunt în mod deosebit potrivite pentru ungerea balamalelor, roţi de angrenare şi diverse articulaţii şi cuplaje.  

Spray-urile sunt utilizabile în lucrările de întreţinere şi service din industrie sau comerţ, asigurând o durată mai lungă de funcţionare a utilajelor graţie formulei lor speciale.

Solutii de indepartare rugina si agenți de separare

În multe sectoare industriale în care se utilizează maşini, soluţiile de îndepărtare a ruginei şi agenţii de demulare sunt ajutoare indispensabile pentru lucrările periodice de mentenanţă, modernizare şi reparaţii.

WEICON – dizolvare rugină stopează procesele nedorite de coroziune, desface componentele ruginite şi le protejează pe termen lung împotriva coroziunii şi oxidării.

Agenţii de demulare WEICON împiedică aderenţa la diverse suprafeţe cum ar fi metalul sau materialele plastice. Aceştia sunt utilizaţi la procesarea materielelor plastice, la producerea de scule şi matriţe.