1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență
Radiali cu ace/axiali cu bile fara colivie, de tip NX; NX..Z
Radiali cu ace/ axiali cu bile cu colivie, de tip NKX, NKX..Z
Radiali cu ace/ axiali cu role cilindrice, de tip NKXR, NKXR..Z
Radiali cu ace/axiali cu bile cu contact unghiular, cu simplu efect, de tip NKIA
Radiali cu ace/axiali cu bile cu contact unghiular, cu dublu efect, de tip NKIB

Daca doriti sa cumparati rulmenti intrati pe acest link .

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Rulmenții combinați oferă avantajul de a combina mai multe funcționalități într-un singur ansamblu, economisind spațiu și adesea costuri. Aceștia sunt potriviți pentru situațiile în care spațiul sau designul sunt restricționate, iar mișcarea complexă trebuie gestionată eficient.
    Asigurarea funcționării sigure și eficiente implică alegerea unui rulment combinat cu capacitatea de a susține toate sarcinile implicate în aplicație. Consultarea cu ingineri de aplicație sau experți în rulmenți poate oferi o evaluare precisă a cerințelor.
    Evitarea suprasolicitării sau uzurii premature implică selectarea unui rulment combinat cu capacitate adecvată și respectarea intervalului de întreținere și lubrifiere recomandat. Monitorizarea regulată a performanței și identificarea oricăror semne de defect ajută la prevenirea deteriorării.
    Dezvoltarea unui program de întreținere preventivă, care să includă lubrifierea regulată, verificările periodice și înlocuirea promptă a rulmenților uzati, poate prelungi durata de viață și menține performanța optimă a rulmenților combinați.