1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență
Colivii radiale cu ace
Bucse cu ace
Radiali cu ace, cu umeri la inelul exterior
Radiali cu ace, fara umeri la inelul exterior
Radiali cu ace, static autoaliniabili
Axiali cu ace
Vizualizati intreaga noastra gama de rulmenti AICI!

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Rulmenții cu ace sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a suporta încărcături radiale mari într-un spațiu compact. Aceștia sunt utilizați în aplicații precum cutii de viteze ale motocicletelor, transmisii ale autovehiculelor și alte echipamente industriale.
    Alegerea corectă depinde de cerințele aplicației, cum ar fi încărcăturile, viteza, precizia și spațiul disponibil. Rulmenții cu ace pot fi cu sau fără inel interior, pot avea sau nu cușcă, și pot fi utilizati pentru aplicații de mare viteză sau de mare precizie.
    Rulmenții cu ace pentru viteze mari sunt proiectați pentru a rezista la forțe centrifuge și la temperaturi ridicate generate de rotația rapidă. Aceștia au designuri speciale pentru a menține stabilitatea și eficiența în aplicații precum turbine eoliene, mașini CNC și echipamente aero-spațiale.
    Montarea rulmenților cu ace necesită atenție la aliniere și la aplicația adecvată a forței pentru a evita deteriorările. Folosirea uneltelor corecte și respectarea procedurilor de instalare poate preveni loviturile accidentale sau deformările în timpul montajului.