Renold Sinergy

 Renold Synergy a obținut o reputație de neegalat ca fiind singurul lanț cu role de înaltă performanță de pe piață. Acest lucru se bazează nu numai pe anii de cercetare și testare care au intrat în proiectarea sa, ci și pe răspunsul inginerilor din întreaga lume care au incercat rezistența la uzură, rezistența la oboseală și durata de viața excepțională atinsa de Renold Synergy.

Informatii  Generale

Cataloage

Vă rugăm să descărcați documentul nostru pentru a vedea datele specifice ale serviciului și modul în care funcționăm.
Rezistenta la oboseala imbunatatita Rezistenta la uzura imbunatatita Gama larga de dimensiuni

Designul plăcilor și al legăturilor de conectare optimizează distribuția stresului și performanța oboselii. Renold Synergy funcționează, în medie, cu 30% mai bine decât alte mărci sub încărcare repetată a șocurilor și sarcini grele continue.

Testele independente arată că Renold Synergy s-a comportat de până la șase ori mai bine decât lanțul concurentului de cea mai înaltă calitate.

Renold Synergy Chain este disponibil în dimensiuni british standard variind de la 06B la 24B în construcții simplex, duplex și triplex. În plus, sunt disponibile și dimensiuni standard ANSI cuprinse între 35 și 160 în construcții simplex, duplex și triplex.