Why Choose Us

Quality brands and Work
Fully licensed and insured
100% service warranty

Să începem să lucrăm împreună

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă vom contacta în 1-2 zile lucrătoare. Sau sună-ne acum.
  • +07 554 332 322
  • office@primagra.ro

Monitorizarea condiţiei de funcționare a utilajelor dinamice

Utilajele care funcționează defectuos cauzează pierderi mari de productivitate și venituri pentru companii de producție din lumea întreagă. Soluția este monitorizarea condiţiei.

Un sistem bine dezvoltat de monitorizare a condiției vă permite să detectați semnele defecțiunilor utilajelor cu mult înaintea apariției defecțiunii, ajutându-vă să acordați prioritate sarcinilor de mentenanță și să vă adresați problemelor – înainte ca acestea să ducă la defecțiuni. Desigur, această abordare proactivă reduce costurile de mentenanță și îmbunătățește rezultatele producției.

Serviciile de monitorizare a condiției de funcționare a utilajelor dinamice oferite de inginerii Primagra Romania, constau în preluarea automata, de la echipamente sau utilaje, a informatiilor utile pentru planificarea mentenanțelor preventive, prin monitorizarea vibrațiilor, a temperaturii, a nivelului, a concentrației și a debitului.

Revoluția digitală și conectarea componentelor și sistemelor cresc eficiența mașinilor și echipamentelor! Primagra Romania împreună cu Schaeffler modelează în mod activ această transformare digitală. Acest tip de monitorizare este utilizat pentru a susține procesele de mentenanță preventivă. Clienții beneficiază de expertiza noastră, prin soluții de monitorizare a stării și servicii digitale bazate pe cloud pentru mentenanță predictivă, care le oferă, în timp real, informații despre starea mașinilor și echipamentelor lor.

Contactați-ne pentru a afla cum puteți beneficia și dvs. de soluțiile inovative ale Industriei 4.0.!

Mai multe detalii despre noul sistem de monitorizare a stării de funcționare, Schaeffler Optime, gasiti în site-ul nostru la Industria I 4.0!

%d bloggers like this: