Renold Standard Conveyor Chain

Lanțul transportor, cum ar fi lanțul cu role de transmisie, poate fi fabricat la o serie de standarde internaționale diferite. Principalele standarde disponibile sunt:
Standard britanic (BS)
Acest standard acoperă lanțul fabricat pentru a se potrivi pieței britanice și clientilor din tarile unde o puternică prezență britanică a dominat proiectarea și achizițiile inginerești. Standardul se bazează pe designul original al lanțului transportor Renold.
Lanț standard ISO
Lanțul transportor fabricat conform standardului ISO nu este interschimbabil cu lanțul standard BS sau DIN. Acest standard are o largă acceptare pe piața europeană, cu excepția Germaniei. Lanțul transportor fabricat conform acestui standard devine din ce în ce mai popular și este utilizat pe scară largă în regiunea scandinavă.
Renold are o vastă experiență în fabricarea lanțurilor de transport.

-Cheia pentru fiabilitatea lanțului Renold este consistența în proiectare și fabricație.

-Rezistența maximă a lanțului și rezistența la uzură sunt realizate prin controlul strict al specificațiilor materialului și prin utilizarea proceselor de tratament termic de ultimă generație.

-Toleranțele globale consistente ale lanțului Renold îl fac ideal pentru sistemele de transport care necesită o aliniere precisă (lanturi multiple)

-Rezistentele la rupere depășesc standardele internaționale minime.

Selecția corectă a lanțului este esențială pentru performanțe optime. Echipa de design cu experiență a lui Renold este întotdeauna disponibilă pentru a oferi consiliere cu privire la anumite produse și aplicații.

Mai multe informații tehnice despre lanțurile transportoare gasiți la furnizorul nostru Renold.

Vă invităm să descoperiți întreaga noastră gamă de lanțuri.

Informatii  Generale

Cataloage

Vă rugăm să descărcați documentul nostru pentru a vedea datele specifice ale serviciului și modul în care funcționăm.