Industria 4.0

În colaborare cu SSI Schäfer, unul dintre cei mai performanți furnizori de intralogistică din lume, Schaeffler a implementat un sistem inteligent de întreținere pentru mașini și echipamente critice din punct de vedere operațional la cel mai nou centru de stocare și distribuție.

Obiectivul este prevenirea timpilor de nefuncționare neplanificate, reducerea semnificativă a costurilor de întreținere și creșterea disponibilității utilajului. În acest scop, sistemele de monitorizare a stării sistemelor de acționare relevante pentru funcționare și sistemele de întreținere parțial automatizate sunt utilizate pentru Intralogistics 4.0.

Source: Digital Factories 2020

Mentenanţă 4.0 în Centrul European de Distribuție Schaeffler

Transparență și eficiență prin servicii digitale

Datorită cunoștințelor unice de sistem și de modelare de la Schaeffler care cuprind cunoștințe despre contactul de rulare individual până la sistemul complet, datele despre produs și proces devin informații rentabile. În forma serviciilor digitale vor fi făcuți disponibili parametrii procesului, se vor prezenta afirmații concrete despre starea mașinii și se vor lua măsurile necesare în mod proactiv. Serviciile digitale Schaeffler sunt ușor accesibile, astfel sporind disponibilitatea maşinilor și calitatea procesului.

Produse pentru industria 4,0 oferite de Schaeffler

Soluțiile de lubrifiere a mașinilor Schaeffler dintr-o privire