rulmenti cu ace
Branduri: SCHAEFFLER, NSK, NTN-SNR, ZKL, CX, GMN

Galeti

Primele însemnări despre rulmenți apar încă din perioada anti chității. Leonardo da Vinci a realizat primele schițe ale unor rulmenți cu bile în jurul anului 1500, însă s-au găsit însemnări care datează din anul 40 î. Hr. Primul brevet de invenție i s-a acordat lui Philip Vaughan, un inventator britanic care a creat primul design al unui rulment cu bile, în anul 1794. De la rulmenți miniaturali cu diametrul interior de 1 mm, până la rulmenți de sprijin și roti re cu diametrul exterior de 4 m, de la cea mai simplă la cea mai complexă aplicație - suntem alături de clienții noștri, ne perfecționăm conti nuu, ne adaptăm la cerințele pieții și promovăm progresele tehnice în domeniu.

Tipuri de galeti

Cu ace, fara ghidare axiala la inelul exterior, cu sau fara inelul interior, deschisi
Cu ace, fara ghidare axiala la inelul exterior, cu sau fara inelul interior, etansati cu contact
Cu ace,cu inel interior, cu ghidare axiala, cu sau fara colivie, cu sau fara etansare
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profil optimizat INA al inelului exterior, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare tip labirint pe ambele fete frontale.
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profil optimizat INA al inelului exterior, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare cu contact pe ambele fete frontale.
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profilul inelului exterior bombat, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare cu inele lamelare pe ambele fete ftontale