1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență
Cu ace, fara ghidare axiala la inelul exterior, cu sau fara inelul interior, deschisi
Cu ace, fara ghidare axiala la inelul exterior, cu sau fara inelul interior, etansati cu contact
Cu ace,cu inel interior, cu ghidare axiala, cu sau fara colivie, cu sau fara etansare
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profil optimizat INA al inelului exterior, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare tip labirint pe ambele fete frontale.
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profil optimizat INA al inelului exterior, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare cu contact pe ambele fete frontale.
Cu doua randuri de role cilindrice, cu profilul inelului exterior bombat, cu ghidare axiala, fara colivie, cu etansare cu inele lamelare pe ambele fete ftontale

Daca doriti sa cumparati rulmenti intrati pe acest link .

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Galetii sunt componente rotative care constau într-un inel exterior și un inel interior, separați de un set de role. Acestea sunt utilizate pentru a facilita mișcarea liniară sau rotația în diverse aplicații, cum ar fi transportoare, mașini agricole și echipamente industriale.
    Galetii cu role cilindrice au role dispuse paralel cu axa inelului și sunt potriviți pentru mișcarea liniară sau rotația într-o singură direcție. În schimb, galetii cu role sferice au role dispuse într-un unghi pentru a permite adapatarea la înclinații sau devieri ale suprafeței. Galetii cu role sferice sunt recomandați în aplicații unde mișcarea poate varia în direcție sau unghi.
    Mediul de lucru poate afecta durabilitatea galetilor. În medii umede sau corozive, se recomandă materiale rezistente la coroziune. În medii cu temperaturi ridicate sau scăzute, se pot alege materiale cu caracteristici termice potrivite. Alegerea materialului depinde de cerințele specifice ale aplicației.
    Verificarea regulată a zgomotului, vibrațiilor sau jocurilor neobișnuite în funcționarea galetilor poate ajuta la detectarea semnelor de uzură sau defecțiuni. Instituirea unui program de întreținere preventivă și înlocuirea galetilor înainte de apariția defecțiunilor majore pot prelungi durata lor de viață și evita opririle neașteptate ale echipamentelor.