Inspecția vizuală prin endoscopie sau videoscopie a reductorului, precum și a tuturor celorlalte componente ale acestuia care nu sunt accesibile din exterior este o metodă rapidă, eficientă din punct de vedere al costurilor și precisă a monitorizării condițiilor de functionare.

 

Endoscopia reductorului oferă o declarație concretă cu privire la starea cutiei de viteze, printre altele la rulmenți și angrenaje, care nu ar putea fi depistate fără o demontare parțială extinsă.

 

Prin aceasta metoda inspectăm lagărele, dantura pinioanelor și angrenajelor, precum și modul de rulare pe flancurile dinților. Gradul de uzură / gradul de deteriorare este documentat în imagini sau videoclipuri. Timpul necesar pentru inspecția reductorului pe șantier se ridică la câteva ore.

 

Când ați încheiat inspecția reductorului, veți primi de la noi rezultatele endoscopiei cutiei de viteze sub forma unei raport care conține descrierea ilustrată a stării găsite a reductorului, precum și o recomandare pentru acțiune.

 

La cerere, vă putem trimite, de asemenea, o ofertă de revizie a reductorului, în funcție de gradul de deteriorarea a reductorului.