Ne-au condus tot timpul 3 principii:

Oamenii, Produsele, Profitul

Fiecare client, partener sau concurent este unic pentru noi deoarece împreună am învățat și am adunat experiență pe care o împărtășim mai departe colaboratorilor noștri. În drumul nostru ne-am ghidat având tot timpul în față 3 elemente importante: OAMENII, PRODUSELE și PROFITUL.
T0N_9790

PROFIT

dezvoltarea și buna gestionare a resurselor sunt generatoare de profit. Buna colaborare și respectul reciproc, într-o relație, reprezintă cheia succesului.
T0N_7991a

Echipă Profesonistă

Orice activitate se realizează cu oameni; calitatea unei activități și rezultatul acesteia sunt strâns legate de calitatea, profesionalismul și viziunea fiecărui om implicat. Oamenii noștri sunt bunul cel mai de preț, iar calitatea lor dă, în final, calitatea și evoluția organizației noastre.
produse 2

Produse

Oamenii cu experiență nu pot recomanda decât produse de calitate, produse în care poți avea încredere, produse care asigură confort, încredere și lasă deschiderea pentru o următoare dezvoltare.

De ce produse de calitate?

Produsele de calitate asigură, în condițiile unei mentenanțe mecanice profesioniste, o durată de viață îndelungată în funcționare a utilajelor dinamice, siguranță în exploatarea utilajelor, reducerea costurilor de întreținere și evitarea apariției defectelor accidentale. Suntem pe principiul: produsul potrivit pentru aplicația potrivită. Calitatea unui produs reprezintă, în primul rând, mii de ore de cercetare în laboratoare specializate, teste efectuate de oameni foarte bine pregătiți, investiții în noi materiale și experiență acumulată în testarea calității direct pe utilaje. Doar brandurile renumite au o asemenea viziune și fac investiții în cercetare și dezvoltare de noi produse. 

Pentru noi, produsul de calitate reprezintă garanția perpetuă a mișcării.

 

 

Suntem aprigi susținători ai  campaniei “stop fake bearings” promovată de Asociația Mondială a Rulmenților și ai cărei membri sunt și marii producători de rulmenți – partenerii noștri.

Unde ne găsiți ?

Primagra este o companie cu capital 100% românesc. Suntem de 26 ani pe piața din România. Prin rețeaua de agenții și puncte de lucru acoperim tot teritoriul României. Într-o permanentă mișcare, venim în ajutorul clientului cu soluții tehnice personalizate, în funcție de aplicație.

Dacă nu ajungem la dumneavoastră, ne găsiti cu încredere la oricare dintre punctele de lucru sau la sediul central din Suceava. Programul nostru de lucru este: Luni – Vineri; 08:00 – 17:00.

Vizualizați pagina de contact pentru a vedea adresele noastre și datele de contact.

Cum comand?

Există mai multe modalități de a comanda marfa:

  1. prin intermediul e-mail-ului: orice e-mail intrat pe una din adresele noastre este imediat procesat de unul dintre colegi. Este bine să treceți un minimum de date de contact în e-mail: numele firmei, numele persoanei care a comandat, telefon, adresa exactă de livrare, modalitatea de plată agreată. Pentru clientul care face prima comandă avem nevoie să ni se transmită toate datele de identificare ale companiei (nume companie, adresa socială, adresa de livrare, RO, J, cont bancar).
  2. prin fax, fie la sediu, fie la punctele de lucru din teritoriu.
  3. prin telefon, fie la sediu, fie la punctele de lucru din teritoriu – comenzile prin telefon vin în general de la clienții tradiționali, cu care avem o relatie bazată pe respect și încredere reciprocă.

Modalitate de plată și Modalitate de livrare

Modalitate de plata

Modalitățile de plată acceptate sunt: OP, CEC, BO la 30 – 90 zile de la data emiterii facturii (cu anumite condiții).
Avem posibilitatea de a face și compensare în circuit extrabancar.

Modalitatea de livrare 

Modalitatea de livrare pe care o practicăm este franco-depozit beneficiar. Dacă valoarea coletului de livrat nu depășește suma facturata de minim 250 lei fără TVA, atunci clientul este informat și se discută o modalitate convenabilă de livrare care să fie cu un cost optim.

Transport și curierat

Transport propriu.  Săptămânal mașinile noastre de distribuție pleacă să livreze marfă în toata tara. Punctele noastre de lucru pot face livrări zilnice către client, cu produsele pe care le au în stoc.

Curierat. Pentru coletele mici, cel mai eficient mijloc de livrare este curieratul rapid. Zilnic se fac livrări prin curierat rapid către orice client din țară sau din străinătate.