Ne-au condus tot timpul 3 principii:

Oamenii, Produsele, Profitul

Tratăm cu deosebit respect fiecare client, fiecare persoană din fața noastră dar și fiecare concurent sau partener. Am adunat experiență împreună cu clienții, am învățat împreună, și în continuare împărtășim aceste cunoștinte celor care au nevoie.
T0N_9790

PROFIT

Dezvoltarea și buna gestionare a resurselor sunt generatoare de profit. Buna colaborare și respectul reciproc într-o relație reprezintă cheia succesului.
T0N_7991a

Echipă Profesonistă

Orice activitate se face cu oameni, calitatea și rezultatul, unei activități, ce este strâns legat de profesionalismul și viziunea fiecărui om implicat.
produse 2

Produse

Oamenii cu experiență nu pot recomanda decât produse de calitate, produse în care poți avea încredere, produse care asigură confort, încredere și lasă deschiderea pentru o următoare dezvoltare.

De ce produse de calitate?

Produsele de calitate asigură, în condițiile unei mentenanțe mecanice profesioniste, o durată de viață îndelungată în funcționare a utilajelor dinamice, siguranță în exploatarea utilajelor, reducerea costurilor de întreținere și evitarea apariției defectelor accidentale. Suntem pe principiul: produsul potrivit pentru aplicația potrivită. Calitatea unui produs reprezintă în primul rând mii de ore de cercetare în laboratoare specializate, teste efectuate de oameni foarte bine pregătiți, investiții în noi materiale și experiența acumulată în testarea calității direct pe utilaje. Numai marcile de renume își permit să facă investiții în cercetare și să dezvolte noi produse de calitate.

Pentru noi produsul de calitate reprezintă garanția perpetuă a mișcării.

Suntem pro campaniei “stop fake bearings” promovată de Asociația Mondială a Rulmenților și a cărei membrii sunt și marii producători de rulmenți, partenerii noștri.

Unde ne găsiți ?

Primagra este o companie cu capital 100% românesc. Suntem de 23 ani pe piața din România. Prin rețeaua de agenții și puncte de lucru acoperim tot teritoriul României. Într-o permanentă mișcare, venim în ajutorul clientului cu soluții tehnice personalizate, în funcție de aplicație.

Dacă nu ajungem la dumneavoastră, ne găsiti cu încredere la oricare dintre punctele de lucru sau la sediul central din Suceava. Programul nostru de lucru este: Luni – Vineri; 08:00 – 17:00.

Vizualizați pagina de contact pentru a vedea adresele noastre și datele de contact.

Cum comand?

Există mai multe modalități de a comanda marfa:

  1. prin intermediul e-mail-ului: orice e-mail intrat pe una din adresele noastre este imediat procesat de unul dintre colegi. Este bine să treceți un minimum de date de contact în e-mail: numele firmei, numele persoanei care a comandat, telefon, adresa exactă de livrare, modalitatea de plată agreată. Pentru clientul care face prima comandă avem nevoie să ni se transmită toate datele de identificare ale companiei (nume companie, adresa socială, adresa de livrare, RO, J, cont bancar).
  2. prin fax, fie la sediu, fie la punctele de lucru din teritoriu.
  3. prin telefon, fie la sediu, fie la punctele de lucru din teritoriu – comenzile prin telefon vin în general de la clienții tradiționali, cu care avem o relatie bazată pe respect și încredere reciprocă.

Modalitate de plată și Modalitate de livrare

Modalitate de plata

Modalitățile de plată acceptate sunt: OP, CEC, BO la 30 – 90 zile de la data emiterii facturii (cu anumite condiții).
Avem posibilitatea de a face și compensare în circuit extrabancar.

Modalitatea de livrare 

Modalitatea de livrare pe care o practicăm este franco-depozit beneficiar. Dacă valoarea coletului de livrat nu depășește suma facturata de minim 250 lei fără TVA, atunci clientul este informat și se discută o modalitate convenabilă de livrare care să fie cu un cost optim.

Transport și curierat

Transport propriu.  Săptămânal mașinile noastre de distribuție pleacă să livreze marfă în toata tara. Punctele noastre de lucru pot face livrări zilnice către client, cu produsele pe care le au în stoc.

Curierat. Pentru coletele mici, cel mai eficient mijloc de livrare este curieratul rapid. Zilnic se fac livrări prin curierat rapid către orice client din țară sau din străinătate.