Cursuri și instruiri

Oferim expertiza noastră prin personalul tehnic, în ceea ce privește susținerea de cursuri și instruiri pentru echipa dumneavoastră tehnică. 

Pentru dobândirea de noi cunoștințe, abilități și aptitudini necesare îndeplinirii cu eficiență sporită a atribuțiilor posturilor din mentenanță, aprovizionare, precum și pentru tinerii angajați, oferim la cerere, cursuri și instruiri tehnice, adaptate solicitărilor dumneavoastră!

Avem în portofoliu peste 1000 de cursanți instruiți de către specialiștii noștri – consilieri tehnici, directori tehnici – pregătiți pentru orice solicitare în acest sens.

Faceți clic aici pentru o cotație de preț imediată sau contactați-ne la numarul de telefon +4 0734 997 897

Tematici cursuri și instruiri

Consilier Tehnic/Manager de Produs - Traian Bujor
Rulmenți - montare, demontare, mentenanță, lubrifiere

Mentenanța adecvată a rulmenților este esențială pentru a asigura performanțe optime și durabilitatea acestora

asaaaaaaaaaa
Tehnică liniară

Tehnica liniară este o soluție eficientă și precisă pentru o gamă largă de aplicații.

Director Tehnic - Gălbău Gabriel
Mentenanță predictivă. Diagnoză și măsurători pe utilaje dinamice.

Mentenanța predictivă este o metodă eficientă și fiabilă, care poate aduce beneficii semnificative pentru diferite sectoare industriale.

aaaaaaaaaaaa
Alinieri de arbori cuplați, fulii și roți de lant

Aproape 50% din toate defecțiunile de mașini sunt cauzate de o aliniere greșită.

Director Tehnic - Tudosă Stelică
Cuplaje. Reductoare. Motoreductoare.

Alegerea și utilizarea adecvată a acestor componente poate aduce beneficii semnificative.

aaaaaaaaaaa
Aplicații practice și demonstrații pe standuri specializate

Standuri unde puteti observa si utiliza diferitele produse expuse.

Hidraulică

Suport tehnic pentru a face alegerea potrivită!

Alte Instruiri personalizate

Instruriri la cererea și tema alese de dumneavoastră.

NOTA: Cursurile și instruirile sunt adaptate și personalizate în funcție de specificul fiecărui client în parte, proces tehnologic sau aplicație și pot fi susținute fie la sediul nostru, fie la sediul solicitantului.

De ce să urmezi cursurile oferite de noi ?

1. Îmbunătățirea performanței angajaților

Dezvoltarea profesională continuă este esențială într-o lume în care tehnologia și inovația avansează continuu. Pe de altă parte, cursurile și instruirile personalului tehnic și nu numai, asigură o îmbunătățire permanentă a aptitudinilor, a cunoștințelor și a abilitaților, ceea ce duce la creșterea eficienței profesionale. Învățarea continuă menține interesul individual față de meseria practicată, îmbunătățește calitatea vieții individuale și aduce plus valoare întregii echipe.

2. Creșterea calității produselor

Prin însușirea de noi informații tehnice de la specialiștii noștri cu peste 10 ani de experiență în domeniul susținerii de cursuri și instruiri tehnice, angajații dumneavoastră au posibilitatea să își îmbunătățească tehnicile și metodele de lucru din punct de vedere tehnic, ceea ce va duce la o  creștere a calitații producției. Cursurile și instruirile pot ajuta personalul tehnic să fie mai eficient și mai conștient de riscurile la locul de muncă și pot ajuta la îmbunătățirea practicilor și procedurilor de lucru ale.

3. Reducerea costurilor, a erorilor și a defectelor

Unul dintre principalele avantaje ale cursurilor și instruirilor dedicate personalului tehnic este că aceștia vor fi mai bine pregătiți să prevină problemele tehnice, astfel încât să nu se ajungă la situații de urgență, cum ar fi oprirea producției. Prin investirea în pregătirea angajaților, companiile pot face față oricărei provocări tehnice, iar numărul de defecte sau erori care pot apărea în timpul utilizării echipamentelor sau a utilajelor, se va diminua considerabil; în același timp, se vor reduce semnificativ costurile de mentenanță.

     
4. Creșterea siguranței la locul de muncă

   Prin intermediul cursurilor și instruirilor tehnice susținute de lectorii noștri, personalul dumnoavoastră va putea deprinde, printre altele, și modul de utilizare și de manevrare a instrumentelor tehnice, astfel încât să fie îmbunătățită performanța la locul de muncă și să devină mai eficienți în îndeplinirea sarcinilor lor. Cursurile și instruirile dedicate angajaților pot ajuta, printre altele, și la creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile de la locul de muncă și la prevenirea accidentelor. 

5. Creșterea satisfacției angajaților

Angajații care au acces la o gamă largă de cursuri și instruiri se pot simți mai încrezători în abilitățile lor și pot avea o perspectivă mai largă asupra posibilităților de dezvoltare profesională. De asemenea, atunci când angajatorii investesc în dezvoltarea profesională a angajaților lor, aceștia pot simți că sunt apreciați și că li se oferă oportunități de creștere în cadrul companiei. Această recunoaștere poate duce la o mai mare loialitate față de companie și la o creștere a angajamentului față de munca lor.

Nu aveți resurse pentru a desfășura cursurile în locația dumneavoastră? Nu este nicio problemă!

Specialiștii noștri vă așteaptă fie la sediul nostru PRIMAGRA ROMANIA CENTER din Suceava, unde dispunem de mai multe Săli demo dotate cu standuri pentru demonstrații practice, fie online, în funcție de disponibilitatea și alegerea dumneavoastră.

Săli demo

La sediul central PRIMAGRA ROMANIA vă așteptăm cu săli demo dotate cu ultimele inovații in materie produse și servicii industriale, de la cei mai importanți producători în domeniu: Schaeffler, Betex, NSK, Acoem etc.

Standuri practice

Sălile noastre demo sunt complet echipate cu standuri care oferă o varietate de opțiuni de prezentare, astfel încât clienții noștri să poată vedea produsele noastre într-un mediu realist și interactiv. Fiecare stand este dotat cu echipamente specializate pentru a asigura prezentarea corectă a produsului și pentru a permite clienților noștri să își îmbunătățească înțelegerea funcționării acestuia.

Aparatură ultramodernă

Sălile demo sunt echipate cu ultimele inovații în domeniul industrial, de la furnizorii noștri de renume mondial: scule de mentenanță, scule de montare/demontare, instrumente și accesorii pentru alinieri arbori, instrumente de vibrodiagnoză, mentenanța transmisiilor prin curele ș.a. Sălile sunt concepute pentru a permite clienților noștri să testeze produsele și soluțiile noastre într-un mediu sigur și controlat.

Oameni pregătiți

Suntem conștienți de importanța formării continue și a dezvoltării abilităților angajaților dumneavoastră, pentru a putea să răspundem eficient cerințelor tehnologice în permanentă schimbare. Echipa noastră de ingineri specializați în formarea tehnică a personalului dumneavoastră, cu peste 10 ani de experiență in susținerea de cursuri, instruiri, consultanță, asistență, seminare și simpozioane, este dedicată misiunii noastre de a oferi clienților noștri cele mai bune resurse de învățare și dezvoltare.

Networking

Compania noastră se bazează pe o rețea puternică și solidă cu clienții și furnizorii și pe o colaborare de peste 26 de ani cu unii dintre aceștia, lucru care a contribuit, în mare măsură, la creșterea și dezvoltarea noastră. Continuarea investițiilor în acest domeniu și menținerea acestei rețele puternice de relații va rămâne o prioritate pentru compania noastră.

Cursuri online

Dacă vă este dificil să găsiți timp pentru a participa la cursuri într-o locație fizică, vă oferim posibilitatea organizării și desfășurării de cursuri online pentru angajații dumneavoastră. Avem o gamă largă de cursuri online, care acoperă diverse domenii și niveluri de experiență; cursurile online sunt disponibile la cererea clienților noștri.

Contactați-ne și începeți să dezvoltați abilitățile angajaților dumneavoastră într-un mod flexibil și eficient!

Galerie foto