CURELE INDUSTRIALE

1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență

Curele trapezoidale

Curele dințate

Curele diverse

Curele canelate

Curele de variator

Daca doriti sa cumparati curele intrati pe acest link.

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Curelele industriale oferă o operare silențioasă, au flexibilitate în lungime și pot transmite puteri mari fără a necesita lubrifiere. De asemenea, ele absorb șocurile și vibrațiile, protejând echipamentele dintr-un sistem.
    Curelele industriale pot fi fabricate din cauciuc, PVC, uretan, kevlar sau alte materiale. Alegerea materialului influențează durabilitatea, aderența și rezistența la temperaturi. De exemplu, curelele din cauciuc sunt bune pentru sarcini generale, în timp ce cele din kevlar sunt cunoscute pentru rezistența lor la tracțiune.
    Curelele industriale pot aluneca în cazul unor sarcini mari sau în aplicații cu încărcături variabile. De asemenea, ele nu sunt la fel de eficiente ca transmiterea directă a puterii prin angrenaje sau cuplaje. În cazurile în care se necesită o precizie mai mare sau transmiterea puterii la distanțe mari, alte metode pot fi preferate.
    Problemele comune pot include alunecarea, zgomotul excesiv sau uzura neuniformă. Pentru a diagnostica aceste probleme, poți verifica tensiunea curelei, alinierea rolelor și eventualele semne de uzură. Pentru a le remedia, ajustarea tensiunii, înlocuirea curelei uzate sau reajustarea alinierii pot fi necesare.