1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență

Curele de variator (OPTIBELT VARIO POWER)

Curele de variator pentru utilaje agricole (OPTIBELT AGRO POWER BKR)

Daca doriti sa cumparati curele intrati pe acest link.

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Curelele de variator au o formă specifică și o construcție care le permite să se adapteze la schimbările continue de diametru ale rolelor din variator. Aceasta este o diferență majoră față de curelele tradiționale, care funcționează cu role cu diametru fix și trepte de transmisie.
    Designul special al curelelor de variator permite transmisia continuă și fără trepte de viteză, ceea ce poate duce la o accelerare mai lină și o adaptare mai rapidă la cerințele de viteză și cuplu. Acest lucru poate îmbunătăți eficiența și performanța generală a vehiculului sau echipamentului.
    Alegerea corectă a curelei de variator depinde de specificațiile producătorului de vehicul sau de echipament. Aceasta poate include detalii precum lungimea curelei, specificațiile diametrului și cerințele de performanță. Consultarea cu producătorii sau specialiștii în variatoare poate fi utilă.
    Problemele de alunecare sau uzură prematură pot apărea din cauza tensiunii incorecte a curelei, a contaminaților sau a învechirii materialelor. Verificarea periodică a tensiunii, mentenanța curată și înlocuirea curelei conform instrucțiunilor producătorului pot preveni aceste probleme.