1
Angajați
1 %
Ingineri
1
Puncte de Lucru
1
Ani de experiență

Curele canelate din cauciuc (OPTIBELT RB)

Curele canelate din poliuretan (OPTIBELT RB2)

Daca doriti sa cumparati curele intrati pe acest link.

Cere o ofertă

Completați câmpurile de mai jos pentru a fi consultat de catre experții noștri.

    Intrebări frecvente

    Curelele canelate oferă o transmitere eficientă a puterii și pot gestiona încărcături mari. Ele sunt folosite adesea în aplicații care necesită transfer de putere și sincronizare exactă, cum ar fi mașini industriale, sisteme de ventilație și echipamente de transport.
    Aderența și capacitatea de transmisie sunt influențate de forma și adâncimea canelurilor, precum și de geometria rolelor care se potrivește cu acestea. Un design optimizat al canelurilor și o aliniere precisă sunt esențiale pentru a obține o performanță optimă.
    În aplicațiile cu încărcări variabile sau șocuri, este important să alegi o curea canelată cu o capacitate de absorbție a șocurilor corespunzătoare. De asemenea, ajustarea corespunzătoare a tensiunii și supravegherea regulată a performanței pot ajuta la prevenirea problemelor.
    Întreținerea corespunzătoare include verificarea regulată a tensiunii, înlocuirea curelei la semne de uzură, curățarea sistemului și menținerea alinierii precise. Respectarea intervalului de întreținere recomandat de producător ajută la prelungirea duratei de viață a curelelor.