Prezentare catalog

Cere informații

Dacă aveți întrebări sau dacă doriți o ofertă de preț pentru un produs sau serviciu din noul nostru catalog, completați formularul de mai jos :

  Noua ediție a Catalogului de Produse si Servicii Primagra Romania

  Cu fiecare an care a trecut – din cei aproape 25 de ani de activitate – Primagra Romania a învățat că succesul unei companii se află atât în furnizarea unei game variate de produse de calitate de la cei mai renumiți producători de talie mondială dar, mai ales, în soluții și servicii la cele mai înalte standarde.

  Noul Catalog de Produse și Servicii Primagra Romania – ediția revizuită și adăugită – și noua versiune a website-ului reprezintă angajamentul nostru față de clienți în ceea ce privește furnizarea de informații relevante despre produsele pe care le comercializăm și despre serviciile realizate de către echipele noastre de specialiști. Pentru ca toate informațiile publicate în noul catalog să poată fi accesate în orice moment, vă punem la dispoziție și o variantă online interactivă a catalogului ce face trimiteri către noua variantă dezvoltată și îmbunătățită a website-ului nostru.

  Suntem un organism viu, în permanentă dezvoltare și transformare și depunem eforturi constante pentru a ne asigura că, prin intermediul fiecărei revizuiri a catalogului sau a website-ului, suntem mai aproape de proiectele dumneavoatră. Ne-am propus ca, atât noul catalog Primagra Romania, cât și noua variantă îmbunătățită a website-ului nostru să fie un instrument util pentru dumnevoastră și o poartă de deschidere către noi informații despre produsele și serviciile nou apărute pe piața internațională.

  Ne angajăm ca relațiile comerciale să fie onorate cu aceeași promptitudine și integritate de care am dat dovadă de-a lungul colaborării noastre.

  Descarca Catalogul

  Puteți descărca noul Catalog de produse și noul Catalog de Brand Primagra Romania