Suport

Centrul de Suport

In calitate de furnizor de produse de top, incercam sa punem foarte mare accent pe suportul tehnic oferit clientilor nostrii, de aceea, beneficiati de suport tehnic prin e-mail si telefon indiferent de ora sau zi.

 

ticket de suport

Suport prin E-mail– PRIORITAR

 

Daca doriti sa semnalati o problema de natura tehnica sau doar doriti sa aflati date despre firma noastra, produse, pret, stoc si modalitati de livrare puteti sa ne contactati prin intermediul unui e-mail la office@primagra.ro indifferent de ora sau zi.

Timpul mediu de raspuns la un e-mail de suport este de maxim 30 de minute in timpul orelor de program sau maxim 24 ore in afara orelor de program exceptie facand weekend-urile si sarbatorile legale.

telefon acip hosting

 

Suport prin Telefon

Clientii firmei noastre dar şi potentialii clienti si colaboratori ne pot contacta zilnic la numerele de telefon 0230.533.528 sau 0372.748.234 de la sediul central sau la cele de la punctele de lucru din tara ( pe care le gasiti in rubrica Contact )  in timpul orelor de program. In afara orelor de program va recomandam sa folositi suportul de e-mail.

Daca nici una din metodele de mai sus nu va este la indemana, puteti sa ne contactati si prin intermediul formularului  de pe pagina de Contact. Un reprezentant o sa va raspunda solicitarii in cel mai scurt timp posibil.

Formulare cerere oferta Download
Rulmenti Pdf
Curele Pdf
Lanturi Pdf
Cuplaje Pdf
Reductoare / Motoreductoare Pdf
Motoare Electrice Pdf

 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult
28.10.2013

Primagra va invita la Indagra

Primagra va invita la Indagra, targ de agricultura, ce va avea loc in perioada 30.10-03.11.2013, in cadrul ROMEXPO. Indagra 2013 este locul de intalnire pentru diverse companii producatoare de util
» citeşte mai mult
10.12.2012

Primagra - 15 ani de tenacitate

Ceea ce ieri a fost un inceput, astazi este certitudine, iar maine va fi evolutie. 15 ani au trecut ca 15 secunde. In 2012 putem spune ca: asa cum doar cerul este albastru, doar cu Primagra fi
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările