Siemens AG Österreich


SIEMENS Industry propune solutii pentru rezolvarea provocarilor din toate sectoarele industriei. Solutiile de actionare si automatizare bazate pe platformele Totally Integrated Automation (TIA) si Totally Integrated Power (TIP) sunt aplicate atat in industriile de manufacturare si procesare cat si in tehnologiile cladirilor industriale.

Peste 150 de ani de experienta in domeniul transmisiei puterii, sunt dovediti de sutele de mii de variante in care produsele isi gasesc aplicatia. Din 2006 Flender este preluata de marele grup industrial Siemens si continua sa ofere solutii industriale complete.

Ca lider mondial in domeniul tehnologiei transmisiei de putere, nu numai ca furnizeaza clientilor cele mai bune sisteme si componente de actionare ci, combina in mod unic cunostintele de specialitate despre sectorul industrial cu ingineria de prima clasa pentru crearea solutiilor optime de actionare pentru prezent si viitor.

SIEMENS - FLENDER are cea mai cuprinzatoare gama de reductoare si motoreductoare industriale din lume. Diversele posibilitati de montare (pe verticala sau orizontala), diversele forme si/sau variante constructive (angrenaje cilindrice, conice sau conico-cilindrice), precum si designul compact al acestor produse ofera flexibilitate maxima in proiectarea instalatiilor.

Cuplajele conecteaza trenurile de utilaje, transmit miscarea de rotatie si realizeaza cerinte precum: compensarea dezalinierii axelor, controlul vibratiilor si amortizarea acestora, intreruperea sau limitarea momentului de torsiune.

CERTIFICAT DISTRIBUITOR AUTORIZAT

www.siemens.com

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult
28.10.2013

Primagra va invita la Indagra

Primagra va invita la Indagra, targ de agricultura, ce va avea loc in perioada 30.10-03.11.2013, in cadrul ROMEXPO. Indagra 2013 este locul de intalnire pentru diverse companii producatoare de util
» citeşte mai mult
10.12.2012

Primagra - 15 ani de tenacitate

Ceea ce ieri a fost un inceput, astazi este certitudine, iar maine va fi evolutie. 15 ani au trecut ca 15 secunde. In 2012 putem spune ca: asa cum doar cerul este albastru, doar cu Primagra fi
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările