Va multumim pentru participarea alaturi de noi la TIB 2014!

             In perioada 15-18 octombrie 2014, Primagra a fost prezenta la Targul Tehnic International (TIB), desfasurat in cadrul ROMEXPO Bucuresti.

            Targul Tehnic International (TIB) este un eveniment deja cu traditie in Romania, fiind organizat de aproape 4 decenii si primind atestare internationala din partea Asociatiei Globale a Industriei de Targuri – UFI. In consecinta, am analizat anvergura acestui eveniment si ne-am bifat participarea pe lista de must-have.

            Zis si facut... in perioada celor patru zile ale evenimentului, Primagra a fost prezenta impreuna cu trei dintre partenerii de top, Grupul Schaeffler, NSK si Renold in pavilionul central Romexpo, cu un concept de imagine in care nota glamour se impleteste armonios cu maturitatea brandului nostru. Scopul participarii noastre la acest eveniment expozitional a fost popularizarea produselor si serviciilor oferite de compania noastra, in prezent numarul 1 in tara pe piata de profil, precum si sa oferim participantilor ocazia sa discute cu partenerii nostri.

            Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului ne-am concentrat atentia asupra prezentarii produselor noastre cu destinatie industriala: rulmenti, reductoare, motoreductoare, cuplaje, etansari, unsori, sisteme de ungere, carcase, lanturi Gall, tehnica liniara, servicii de mentenanta, consultanta si traininguri de specialitate. Toate aceste produse reprezinta variante optime (din punctul de vedere al raportului pret-calitate) pentru ramuri industriale ca metalurgie, industrie grea, industria auto si constructii de masini, industria energetica si electrotehnica, material rulant, etc.

            Pentru noi, Primagra, TIB 2014 a reprezentat un eveniment de bun augur, oferindu-ne ocazia sa interactionam cu clientii, dar si alti consumatori ai acestor produse intr-un cadru specializat. Daca anul trecut participarea la acest targ a fost o experienta noua, anul acesta o incadram la categoria actiunilor prolifice; am avut sansa sa ne reintalnim cu o parte din vizitatorii de anul trecut (unii dintre ei deveniti deja partenerii nostri de afaceri). De asemenea am reusit sa conturam feedback-ul pentru actiunile demarate in acest an, si anume solutiile noi oferite pentru nevoile pietei actuale, concretizate prin noi parteneriate. Concluzia interna a participarii Primagra la TIB 2014 a fost trasata in urma acestui feedback-ului primit din piata, si ne bucuram sa spunem ca ne reinventam, si ca vom continua sa cladim caramida cu caramida pe fundatia deja turnata.

 

Vom continua sa fim prezenti la targurile de profil din tara.

Speram sa fiti alaturi de noi si in continuare!

 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult
28.10.2013

Primagra va invita la Indagra

Primagra va invita la Indagra, targ de agricultura, ce va avea loc in perioada 30.10-03.11.2013, in cadrul ROMEXPO. Indagra 2013 este locul de intalnire pentru diverse companii producatoare de util
» citeşte mai mult
10.12.2012

Primagra - 15 ani de tenacitate

Ceea ce ieri a fost un inceput, astazi este certitudine, iar maine va fi evolutie. 15 ani au trecut ca 15 secunde. In 2012 putem spune ca: asa cum doar cerul este albastru, doar cu Primagra fi
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările