11 Video

Stop Fake Bearings

Intr-o piata globala dinamica, in care fiecare secunda de intrerupere a ciclului de fabricatie poate afecta perceptia despre companie si produse, este de maxima necesitate ca piesele de schimb industriale si implicit rulmentii sa fie de calitate.

 “De obicei decizia de a achizitiona un brand sau un produs premium este insotita de asteptari referioare la calitate, durabilitate, fiabilitate. Asadar cand platim pentru premium si primim mediu, sau chiar slab calitativ, suntem inselati. Pentru a evita aceasta neplacere recomandam ca achizitia produselor sa se faca de la furnizori de incredere.

Ne exprimam suportul total pentru Campania “Stop rulmentilor contrafacuti” initiata de Asociatia Mondiala a Rulmentilor. Ca si furnizor national de rulmenti si produse complementare, punem mereu accentul pe colaborari serioase si parteneriate de incredere. Mai mult decat atat, activitatea noastra este sustinuta de oameni bine pregatiti tehnic, cu constiinta profesionala si cu simt etic, calitatea este elementul central care contureaza viziunea noastra, iar satisfactia clientilor este pilonul de dezvoltare intr-o industrie in continua schimbare si cu multe provocari.”

                   Manager  General,
                   Ing. TUDOSA COSTICA

1/16/17

Iran…Romanian Lion’s new age

   Permanent quest-seeking and restless spirit…these are the two characteristics that best describe the spirit of our company. We associate these features with the progress, in its
» read more
11/27/14

Ati vazut Pulp Fiction? Avem personajele desprinse din film, la Iasi

» read more
10/6/14

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

» read more
5/23/14

Primagra invites you to join us at Agriplanta

» read more

Arhiva

loading calendar
» see all posts
22