Descriere

Suntem un mecanism complex al unui ceas elvetian, cu angrenaje bine unse, montate atent intr-o carcasa din otel, rezistent la intemperii, purtat pe mana unui om de succes.

Primagra a fost fondata in 1997, urmand ca din 1998 sa aiba ca obiect de activitate comertul cu rulmenti.

La nivelul anului 2002 aveam deja parteneriate incheiate cu compania FAG (actualul Grup Schaeffler), precum si cu Fabrica de Rulmenti Barlad (actualul S.C. Rulmenti S.A. Barlad). Am deschis primele puncte de lucru la Deva, Targu-Jiu si Iasi.

Pana in 2007 ne-am extins in tara cu alte 6 puncte de lucru: Zalau, Targoviste, Aiud, Ploiesti, Brasov si Bucuresti. Am inceput sa punem tot mai mult accentul pe oameni, ca element central al companiei si al relatiei cu colaboratorii nostri. Suntem deja compania #1 in industria de profil din Romania.

Am incheiat parteneriate cu Timken, INA (membra a Grupului Schaeffler), NSK, Optibelt si in colaborare cu Vibrotest Diagnostic Iasi am inceput sa realizam servicii de mentenanta preventiva si predictiva pentru o gama vasta de aplicatii industriale. Sistemul de management al calitatii il imbunatatim permanent inca din anul 2005.

In ultimii 5 ani am inceput colaborarea cu Renold, Siemens Flender si Fixtur Laser. Cel mai tanar punct de lucru a fost deschis in 2008, la Constanta. In acesti ani am pus foarte mult accentul pe team-building, munca in echipa, respect reciproc in orice relatie de colaborare si satisfacerea clientilor la cel mai inalt grad.

La bilantul de 15 ani, familia Primagra numara 74 de angajati, 10 puncte de lucru, tot atatea depozite regionale, aproximativ 20.000 de tipo-dimensiuni de produse in stoc, peste 10 furnizori de renume mondial, aproximativ 40 de reselleri la nivel national si mii de clienti care ne sunt alaturi.

Consolidarea relatiilor existente, performanta in interiorul companiei precum si in piata, cinstea si consecventa, profesionalismul si respectul, sunt doar cateva elemente care fac din Primagra o companie complexa. Forta competitiva rezulta din strategii reciproc avantajoase intre companie si clienti, reputatia s-a construit pe incredere si responsabilitate.

Am ajuns in 2013 ca atunci cand spunem Primagra sa spunem calitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult
28.10.2013

Primagra va invita la Indagra

Primagra va invita la Indagra, targ de agricultura, ce va avea loc in perioada 30.10-03.11.2013, in cadrul ROMEXPO. Indagra 2013 este locul de intalnire pentru diverse companii producatoare de util
» citeşte mai mult
10.12.2012

Primagra - 15 ani de tenacitate

Ceea ce ieri a fost un inceput, astazi este certitudine, iar maine va fi evolutie. 15 ani au trecut ca 15 secunde. In 2012 putem spune ca: asa cum doar cerul este albastru, doar cu Primagra fi
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările