11 Cariere Primagra

Cariere

Suntem o companie stabila, cu o evolutie constanta si pozitiva, cu reguli clare si sarcini foarte bine stabilite, permanent in actiune si optimista, cu o echipa profesionista si aspiratii inalte. Apreciem corectitudinea, seriozitatea, respectul si le regasim la fiecare dintre angajatii nostri.


Mediul in care ne desfasuram activitatea poate fi caracterizat ca un mediu confortabil si motivant, apreciem munca la adevarata ei valoare si dam posibilitatea de a se spune lucrurilor pe nume. Ne descriu cuvinte precum: integritate, calitate, incredere, responsabilitate, initiativa, sinceritate, respect - le oferim si le pretindem de la toti colaboratorii nostri.

Sunt cuvinte mari si totodata necesare pentru a te adapta unui mediu de lucru global, cu persoane diferite si situatii zilnice neasteptate.
Investim in permanenta in programe motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri, ca o premisa in realizarea performantelor individuale si de echipa.

 
Ne dorim ca fiecare angajat sa se regaseasca in ceea ce face, sa ofere calitate in tot ceea ce intreprinde si impreuna cu ceilalti sa obtina rezultate la un nivel ridicat de profesionalism.
Ce cautam? Luptatori cu spirit de echipa, rezistenti la stres, responsabili si intreprinzatori, care sa posede cei 3 de “i” – inteligenta, intuitie si informatie, cu atitudine constructiva si care sa constientizeze  importanta rolului pe care il au in companie si in cadrul echipei.

Trimite un CV


Maxim 3 MB. Formate acceptate: PDF, RTF, DOC, ODT
  * Toate campurile sunt obligatorii
 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

16.01.2017

Iran…Noua Era a Leului Bucovinean

   Cautarea permanenta de noi provocari si spiritul neresemnat...iata doua dintre caracteristicile care pot descrie cel mai bine esenta companiei noastre. Asociem aceste trasaturi cu prog
» citeşte mai mult
27.11.2014

Ati vazut Pulp Fiction? Avem personajele desprinse din film, la Iasi

Ati vazut Pulp Fiction? Quentin Tarantino a reusit sa creeze in acest film un moment epic, si ma refer la faza cand cafeneaua in care se aflau Samuel Lee Jackson si John Travolta este jefuita de un
» citeşte mai mult
06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările
22