Cariere

Suntem o companie stabila, cu o evolutie constanta si pozitiva, cu reguli clare si sarcini foarte bine stabilite, permanent in actiune si optimista, cu o echipa profesionista si aspiratii inalte. Apreciem corectitudinea, seriozitatea, respectul si le regasim la fiecare dintre angajatii nostri.


Mediul in care ne desfasuram activitatea poate fi caracterizat ca un mediu confortabil si motivant, apreciem munca la adevarata ei valoare si dam posibilitatea de a se spune lucrurilor pe nume. Ne descriu cuvinte precum: integritate, calitate, incredere, responsabilitate, initiativa, sinceritate, respect - le oferim si le pretindem de la toti colaboratorii nostri.

Sunt cuvinte mari si totodata necesare pentru a te adapta unui mediu de lucru global, cu persoane diferite si situatii zilnice neasteptate.
Investim in permanenta in programe motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri, ca o premisa in realizarea performantelor individuale si de echipa.

 
Ne dorim ca fiecare angajat sa se regaseasca in ceea ce face, sa ofere calitate in tot ceea ce intreprinde si impreuna cu ceilalti sa obtina rezultate la un nivel ridicat de profesionalism.
Ce cautam? Luptatori cu spirit de echipa, rezistenti la stres, responsabili si intreprinzatori, care sa posede cei 3 de “i” – inteligenta, intuitie si informatie, cu atitudine constructiva si care sa constientizeze  importanta rolului pe care il au in companie si in cadrul echipei.

Trimite un CV


Maxim 3 MB. Formate acceptate: PDF, RTF, DOC, ODT
  * Toate campurile sunt obligatorii
 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informari si evenimente ale companiei, va rugam introduceti e-mailul dumneavoastra in spatiul de mai jos.

06.10.2014

Va asteptam la TIB, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2014

     In calitate de furnizor complet de rulmenti si produse specific industriale, Primagra isi bifeaza inca o data prezenta la TIB, Targul Tehnic International, editia 2014. Avem ono
» citeşte mai mult
23.05.2014

Va invitam la Agriplanta, intre 5-8 iunie 2014, la Fundulea, in jud. Calarasi

          Ca si anul precedent, Primagra va fi prezenta la Agriplanta, targ cu specific agricol, organizat in Fundulea, judetul Calarasi intre 5-8 iunie 2014. Ne puteti viz
» citeşte mai mult
28.10.2013

Primagra va invita la Indagra

Primagra va invita la Indagra, targ de agricultura, ce va avea loc in perioada 30.10-03.11.2013, in cadrul ROMEXPO. Indagra 2013 este locul de intalnire pentru diverse companii producatoare de util
» citeşte mai mult
10.12.2012

Primagra - 15 ani de tenacitate

Ceea ce ieri a fost un inceput, astazi este certitudine, iar maine va fi evolutie. 15 ani au trecut ca 15 secunde. In 2012 putem spune ca: asa cum doar cerul este albastru, doar cu Primagra fi
» citeşte mai mult

Arhiva

calendarul se încarcă
» vezi toate postările